Veelgestelde vragen

BESTELLINGEN & LEVERING

Bedankt dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst!

Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling. Als je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je spambox. Als het niet in de spambox zit, stuur ons dan een e-mail op support@hugesupplements.com

Het kan 24-48 uur duren om te zien of het pakket verschijnt. Sommige postvervoerders markeren het pakket als afgeleverd terwijl het nog in de vrachtwagen ligt.

Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigde, verloren of gestolen pakketten nadat de chauffeur de bezorging van het pakket heeft bevestigd.

Wij raden je aan om op de dag van bezorging de verstrekte trackinginformatie te volgen om het pakket op het moment van bezorging persoonlijk in ontvangst te nemen.

Je ontvangt een e-mail of sms-melding wanneer het pakket is afgeleverd. Als je je pakket niet kunt vinden, doe je het volgende:

- Controleer ergens op het afleveradres waar de vervoerder het pakket mogelijk heeft verborgen;

- Neem contact op met je buren om te zien of zij het pakket mogelijk hebben ontvangen;

- Neem contact op met uw lokale postdienst kantoor of DPD-punt om te zien of ze het pakket hebben.

Als al het bovenstaande niet lukt, neem dan contact op met onze support email.

Bestellingen geplaatst tussen maandag en vrijdag worden dezelfde dag verzonden. Voor orders in Europa duurt het gemiddeld 1 tot 7 werkdagen voordat je het pakketje in huis hebt.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, kunnen wij helaas geen wijzigingen meer doorvoeren. Om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij er in ons magazijn direct mee aan de slag.

Indien je vragen hebt over de levering, kun je altijd contact opnemen met ons supportteam.

Overig

Momenteel accepteren wij de volgende creditcards voor betalingen:

Google Pay
Apple Pay
iDEAL
Union Pay
VISA
Maestro
MasterCard
Sofort
Klarna

Ja, wij bieden groothandel. Voor elke groothandelsaanvraag kunt u een e-mail sturen naar wholesale@hugesupplements.com of het formulier op de groothandelspagina invullen.

Maak je geen zorgen! U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen door hier te klikken. U ontvangt een e-mail met instructies voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

Huge Supplements verzendt naar Europa en de United Kingdom