Affiliate programma

Huge Supplements heeft het best betalende partnerprogramma voor bodybuilding supplementen in de branche . Bij ons verdienen is eenvoudig en ongecompliceerd: jij zorgt voor sales, wij zorgen voor een beloning.

Als je lid wordt van ons team, krijg je toegang tot de nieuwste producten en gratis product samples, terwijl je commissie verdient voor jouw inspanningen.

BODYBUILDING SUPPLEMENTEN AFFILIATE AANVRAAG

WAAROM DEELNEMEN AAN ONS BODYBUILDING PARTNERPROGRAMMA?

WIE KAN DEELNEMEN AAN ONS AFFILIAATE PROGRAMMA?

We bieden jullie allemaal de kans om deel te nemen aan ons goedverdienende en snelgroeiende partnerprogramma.

Dat klopt, iedereen kan deelnemen aan ons bodybuilding-partnerprogramma .

Of je nu een professionele bodybuilder of influencer bent of een blog hebt – zolang je maar toegewijd bent, kun je lid worden van het team.

HOE VERDIEN IK COMMISSIE?

Het verdienen van commissie is eigenlijk heel eenvoudig. Zodra je bent aangemeld en geaccepteerd voor ons partnerprogramma, werkt het als volgt:

Partnerlinks

  1. Je ontvangt een unieke affiliate-link die je kunt delen.

  2. Wanneer een bezoeker onze website betreedt via jouw affiliate-link, wordt er een cookie in zijn browser opgeslagen om potentiële sales te tracken.

  3. Als de bezoeker binnen 30 dagen na de eerste klik een bestelling plaatst, ontvang je 20% commissie over elke verkoop die binnen die periode van 30 dagen wordt gedaan.

  4. Elke maand wordt je commissie uitbetaald via de door jouw gewenste betaalmethode.

Affiliate couponcode

  1. Je ontvangt een unieke couponcode die je kunt delen.

  2. Wanneer een bezoeker jouw unieke couponcode gebruikt bij het plaatsen van een bestelling, krijgt hij 10% korting en verdien jij 20% commissie over die verkoop.

  3. Elke maand wordt jouw commissie uitbetaald via de door jou gewenste betaalmethode.

Makkelijk, toch? Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan ons supplementenpartnerprogramma? Vul onderstaand formulier in!

Zodra je je hebt aangemeld voor ons partnerprogramma voor supplementen, zullen wij jouw aanvraag beoordelen en binnen 24 tot 48 uur contact met je opnemen. Heb je vragen over de status van je aanvraag, neem dan gerust contact met ons op .